head_bg3

Babagan Kita

Kita minangka perusahaan sing didorong dening kabutuhan pelanggan lan setya nyedhiyakake produk lan layanan sing disesuaikan kanggo saben pelanggan.Saiki, minangka pemasok mesin lan bagean sing gegandhengan, kita njupuk "blok silinder mesin" minangka produk utama, lan fokus ing "kepala silinder, tutup bantalan, awak pompa minyak, omah gearbox, bagean sasis, bagean aluminium cast, lsp. ."Nyedhiyakake dhukungan tenaga mekanik sing stabil lan solusi sistematis kanggo pelanggan global ing pirang-pirang lapangan.
Zhengheng duwe papat pabrik manufaktur ing China, pusat tes lan desain material, pusat teknologi penyemprotan plasma silinder pertama ing China, lan pusat percetakan 3D.Saiki, wis dirancang lan ngasilake luwih saka 150 jinis blok mesin wesi lan 30 jinis blok mesin aluminium.Gunggunge blok silinder sing didol wis ngluwihi 20.000.000 ing 2018. Jaringan dodolan wis nutupi 34 provinsi lan wilayah ing China, uga negara luar negeri kayata Amerika Serikat, Jerman, Jepang, Swiss, lan Australia.

Zhengheng duwe luwih saka 44 taun pengalaman manufaktur lan riwayat operasi sing sugih.Saben produk kanthi ketat ngetrapake sertifikasi sistem mutu IATF 16949 standar internasional, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi sistem manajemen keamanan OHSAS18001 lan sistem manajemen produksi TPS ramping.Wektu pangiriman paling cepet saka prototipe bisa disingkat dadi 25 dina.

Sistem Manajemen

ico

Ing taun 2004,

Implementasi sistem manajemen Toyota TPS

ico

Ing taun 2006, lulus audit GM-QSB

ico

Ing 2015,lulus audit EHS saka GE

ico

Ing 2016, implementasine sistem manajemen Changan QCA

ico

Ing 2017, netepake lan ngleksanakake sistem manajemen ZHQMS

Tim R&D sing apik banget

Zhengheng duwe spesialisasi ing pamblokiran mesin kustomisasi lan macem-macem casting cilik.
Saka gambar kanggo conto rampung, kumpulan pisanan conto bisa dikirim ing 55 dina.

Zhengheng nduweni kemampuan integrasi produk lan teknologi sing canggih, nyuntikake properti intelektual kabeh karyawan menyang pangembangan lan upgrade produk, lan kerja sama karo universitas domestik sing kondhang kayata Universitas Sichuan lan Universitas Ilmu lan Teknologi Kunming kanggo ngedegake Institut Riset Foundry, Institut Riset Semprotan Termal. , lan lembaga riset Manufaktur Intelligent, lan liya-liyane, sing mbantu Zhengheng terus berkembang.

Kita duwe karyawan 1,500, kalebu personel teknik lan teknis, insinyur senior lan instruktur saka Jepang, Jerman, lan Austria.Iki ora mung njamin kualitas kelas siji saka produk Zhengheng, nanging uga ngidini produk Zhengheng kanggo break liwat tradisi lan subvert Inovasi.

Minangka pemasok produk pendukung ing industri, Zhengheng nduweni keunggulan kompetitif jangka panjang lan stabil.Iki menehi jaminan saka kawruh lan pengalaman, safety lan stabilitas, produk berkualitas tinggi, lan aplikasi multi-platform.Produk kita wis dadi Toyota, GM, Hyundai, SAIC, pemasok Kualifikasi perusahaan manufaktur mobil utama kayata Tembok Besar, Changan, Geely, lsp.

Picture-4(1)

Kapasitas Produksi

ico2

Bengkel produksi die casting

26 set die casting peralatan sawetara saka 200 kanggo 6000 ton;
Output taunan luwih saka 10.000 ton
Pasokan bahan mentah sing diduweni dhewe kanggo njamin kualitas produk saka sumber

ico2

Bengkel pengecoran

100.000 ton / taun, kalebu pamblokiran silinder lan casting cilik
7 casting jalur produksi
Casting wesi abu-abu, coran wesi ulet lan coran wesi vermicular
Sistem pengolahan pasir sing didhelikake kanthi termal nyadari daur ulang pasir

ico2

Bengkel mesin

16 jalur produksi massal, 2 pusat pangembangan
Kapasitas produksi taunan 1000.000 blok silinder lan 2 yuta kapasitas pangolahan produk liyane