8 (2)
18
banner1
banner3
banner2
banner4

Produk Kita

Kita nyedhiyakake solusi siji-mandeg saka desain produk, cetakan, casting lan mesin.

klasifikasi aplikasi

Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan paling profesional kanggo industri turbin gas daya global.
  • Combustion Engines

    Mesin Pembakaran

  • Electric Vehicles

    Kendaraan Listrik

  • Other Areas

    Wilayah liyane

Combustion Engines

Mesin Pembakaran

Zheng Heng nyedhiyakake produk kanggo luwih saka 30 OEM kendaraan bensin lan diesel ing saindenging jagad.Produk utama yaiku blok silinder mesin, kepala silinder, tutup bantalan, omah gearbox, lsp.

Electric Vehicles

Kendaraan Listrik

Zheng Heng nduweni tekanan tinggi die casting, tekanan rendah die casting, gravitasi casting lan jalur produksi liyane kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan prototipe bagean EV, batch cilik, lan produksi massal.Wis nyedhiyakake macem-macem casting aluminium kanggo akeh perusahaan EV sing kondhang.

Other Areas

Wilayah liyane

Zheng Heng nyedhiyakake macem-macem bagean lan komponen kanggo akeh pelanggan ing penerbangan, kapal pesiar, transit rel, mesin pertanian lan industri mesin konstruksi, saka cetakan, tuangan kasar nganti produk mesin, pasokan siji-mandeg

Babagan Kita

Chengdu Zhengheng Auto Parts Co.,Ltd.spesialisasi ing blok silinder lan bagean sing gegandhengan karo R&D lan produksi.Kita nyedhiyakake solusi siji-mandeg saka desain produk, cetakan, casting lan mesin.Diadegake ing taun 1977, perusahaan kita wis berkembang dadi pemasok blok silinder, tutup bantalan, badan pompa minyak, omah gearbox lan casing motor.

Chengdu Zhengheng Auto Parts Co.,Ltd.spesialisasi ing blok silinder lan bagean sing gegandhengan karo R&D lan produksi.Kita nyedhiyakake solusi siji-mandeg saka desain produk…

Waca liyane

Kasus pelanggan koperasi

Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan paling profesional kanggo industri turbin gas daya global.
Kabar
Liyane >>