head_bg3

kemampuan R&D

Tim R&D

13

Ana luwih saka 200 personel teknik lan teknis, kalebu 10 insinyur senior lan 34 insinyur.

Luwih saka 90% teknisi duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing teknologi mesin presisi lan manajemen kualitas.

Tim ahli kanthi ahli internasional (papat ahli Jepang lan Eropa).

Ing 2010, perusahaan kasebut kadhaptar minangka Pusat Teknologi Chengdu.

Ing 2015, pengecoran kasebut kadhaptar minangka pusat teknis provinsi Provinsi Sichuan

Proses pangembangan produk anyar

Zhengheng Power spesialisasi ing pamblokiran silinder engine selaras lan kabeh jinis casting cilik, saka gambar kanggo sampel produk, sampel pisanan bisa dikirim ing 55 dina.

01

Perencanaan sakabèhé kabutuhan pelanggan, investigasi lan analisis kelayakan

Tim proyek nyiyapake, perencanaan biaya Desain proses, perkakas lan desain cetakan

02

Proses uji coba lan inspeksi fitur lengkap manufaktur prototipe

Verifikasi instalasi pelanggan, PFMEA

Control plan (CP), konstruksi lini produksi

03

Produksi uji coba, proses produksi uji coba, verifikasi kapasitas produksi

Penyusunan dokumen teknis produksi massal lan pengajuan PPAP

04

Produksi batch nyuda rusak lan nyukupi kepuasan pelanggan

Pangiriman lan layanan

Pusat Pengembangan Produk Anyar

Zhengheng dilengkapi pusat pangembangan produk anyar khusus.Wis ngembangake luwih saka 100 jinis prototipe blok silinder kanggo pelanggan domestik lan manca.Kita bisa nyedhiyakake macem-macem solusi kanggo pangembangan perakitan blok silinder, sing dipercaya banget dening para pelanggan.

Pusat produksi nyoba dilengkapi luwih saka 10 set pusat mesin tliti dhuwur seri Makino, mesin honing lan peralatan liyane, uga meter roundness merek internasional ndhuwur, CMM, roughness meter, counter partikel lan peralatan testing tliti liyane, kang. dilengkapi kanthi lengkap kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Pusat pangembangan produk anyar sing cepet, lan pangembangan blok silinder saka prototipe prototipe nganti prototipe bisa rampung sajrone 75 dina.

FZL_2142

Kapabilitas R&D Casting

Leadtime pangembangan sampel prototyping kanthi cepet: 25 dina

Kita bisa kanthi cepet nanggepi panjalukan pelanggan lan ngirim conto kanthi efisien kanthi teknik desain telung dimensi maju kaya PRO / E, UG, CARTIA, CAE, analisis aliran solidifikasi PROCAST, percetakan 3D lan jalur produksi uji coba bagian anyar sing profesional.

detail (3)

Rencana proses wiwitan

detail (5)

Skema 3D

detail (1)

Analisis aliran cetakan

detail (6)

Isi cetakan

detail (2)

Revisi proses

detail (4)

3D scan

peralatan R&D

Zhengheng minangka perusahaan pertama ing China sing ngenalake teknologi uyuh plasma lan peralatan kanggo bolongan silinder.

detail (7)
detail (8)
detail (10)

Pusat percetakan 3D

Desain fleksibel, ngirit biaya, nyuda kesulitan manufaktur
Singkat siklus pangembangan produk

Unit casting tekanan rendah

500kg tekanan rendah casting kanggo ketemu sampel kosong produk aluminium, dikarepake kumpulan cilik

Pusat produksi cerdas

Ngawasi wektu nyata lan manajemen digital lini produksi
Efisiensi dhuwur, presisi dhuwur lan intelijen

Picture-2(14)
Picture-2(16)
Picture-2(15)

Efisien

Pangembangan produk anyar kanthi cepet, bisa rampung ing 75 dina (nampa data produk pangguna) kanggo ngrampungake pangembangan sampel perakitan blok silinder kosong!Menang siklus pangembangan sing migunani kanggo sampeyan!