head_bg3

Tanggung Jawab Sosial

FZL_2178

Pembangunan Sustainable

Zhengheng wis 44 taun sajarah pembangunan, lan pembangunan sustainable tansah dadi bagéan indispensable saka budaya perusahaan kita.Perusahaan mung bisa nggayuh sukses jangka panjang kanthi nggabungake faktor ekonomi, ekologis lan sosial sing terkoordinasi menyang kegiatan bisnis lan nggawe nilai tambah kanggo awake dhewe, karyawan, pemegang saham lan masyarakat."Inovasi minangka inti saka pembangunan sustainable perusahaan."Saiki kita ana ing jaman sing kudu terus nyukupi lan ngluwihi kabutuhan pelanggan, mula kita wis setya nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.Zhengheng bakal ngupayakake kontribusi kanggo stabilitas ekonomi lan tanggung jawab ekologis perusahaan.

Perlindungan Lingkungan lan Kesehatan Kerja

Zhengheng tansah ngutamakake lingkungan lan safety lan kesehatan kerja, nggawe sistem manajemen kesehatan lan safety pekerjaan sing lengkap, lulus sertifikasi sistem ISO45001, ISO14001, pabrik kasebut dilengkapi sistem perawatan pasir sing direklamasi, flue tungku frekuensi penengah. sistem perawatan gas, lan sistem manajemen gas buang VOCs.Kita mbangun pabrik ijo kanthi macem-macem fasilitas lan peralatan perlindungan lingkungan kanggo nindakake produksi sing lestari lan resik.

FZL_2172-removebg-preview
FZL_2209-removebg-preview
G0016932-removebg-preview

Kesejahteraan Sosial

Zhengheng gelem nyumbang kanggo mbangun lingkungan sosial sing luwih tentrem lan grapyak, melu aktif ing kegiatan kesejahteraan sosial, lan nyumbang ucapan belasungkawa marang kabupaten miskin, siswa sing pinunjul, lan karyawan miskin sajrone pirang-pirang taun.

detail-(1)
detail-(2)
detail (3)