head_bg3

Group kanggo introduce

IMG_6608-removebg

We are a customer-driven perusahaan, darmabakti kanggo nyediakake produk lan layanan selaras kanggo saben customer.Saiki, minangka panyedhiya peralatan pendukung kanggo mesin lan bagean sing gegandhengan, kita njupuk "blok silinder mesin" minangka industri utama, lan nyedhiyakake dhukungan tenaga mekanik sing stabil lan solusi sistematis kanggo pelanggan global ing luwih saka belasan lapangan, kayata "kepala silinder. , tutup bantalan, awak pompa lenga, kasus transmisi, bagean sasis, bagean aluminium cast lan liya-liyane".

Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi solusi lengkap lan dhukungan lokalisasi saka desain, cetakan, casting, mesin, kontrol lan aspek liyane.We are Chendu Zheng Heng Auto Parts Co., Ltd.

Kaluwihan

Zhengheng Power duwe papat pabrik manufaktur ing China, pusat pengujian lan desain material, pusat teknologi uyuh plasma pertama ing China kanggo bolongan silinder lan pusat percetakan 3D.Saiki, perusahaan wis ngrancang lan ngasilake luwih saka 150 jinis blok mesin wesi lan 30 jinis blok mesin lan omah aluminium cast, lan total luwih saka 20.000.000 blok silinder.Jaringan dodolané wis nyakup 34 provinsi lan kotamadya ing China uga ing manca negara kayata Amerika Serikat, Jerman, Jepang, Malaysia, Swiss, Australia lan liya-liyane.

25

Siklus pangembangan produk paling cepet yaiku 25 dina

188

Total 188 casting wis dikembangaké

20yuta

Luwih saka 20 yuta blok mesin wis diprodhuksi

factory (1)
factory (2)
factory (3)
factory (4)
IMG_5872

Sugih Pengalaman

Zhengheng Power duwe luwih saka 44 taun pengalaman manufaktur lan riwayat operasi sing sugih.Saben produk kanthi ketat ngetrapake standar internasional sertifikasi sistem mutu IATF 16949, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi sistem manajemen keamanan OHSAS18001 lan sistem manajemen produksi tanpa lemak TPS.Usaha kanggo nyukupi kabutuhan beda pelanggan kanggo produk ing wektu sing paling cendhak.Wektu timbal paling cepet saka sampel bisa dikurangi dadi 25 dina.

Tim Teknis sing kuwat

Iku daya pancet karo produk majeng lan kemampuan integrasi teknologi, kabeh Staff saka intelektual menyang pembangunan produk lan upgrade, lan universitas Sichuan, kunming universitas ilmu lan teknologi lan ing domestik kondhang colleges lan universities kerjasama, nggawe institut casting, institute saka uyuh termal, Institut Manufaktur cerdas, etc., nambah tingkat teknologi perusahaan, daya pembangunan sustainable pancet.

We have 1,500 elit bisnis, kalebu engineering lan technical personel, engineers senior lan pakar panuntun dhumateng ing situs saka Jepang, Jerman lan Austria, kang ora mung njamin kualitas kelas siji produk Zhengheng, nanging uga nggawe produk saka Zhengheng break liwat tradisi. lan inovasi.

1

Pabrik

FZL_2104
DSC_5991
FZL_2134
DJI_0030
IMG_8090

Minangka panyedhiya produk ndhukung industri, punika daya pancet wis kauntungan competitive dawa lan stabil, saka kawruh lan pengalaman, keamanan lan stabilitas, produk kualitas dhuwur, liyane pangayoman ing platform, produk kita wis dadi Toyota, gm, hyundai, saic , Tembok Besar, changan, geely lan perusahaan manufaktur mobil utama liyane sing nduweni kualifikasi.