head_bg3

Informasi Industri

  • Failure mode analysis of resin sand for iron castings

    Analisis mode kegagalan pasir resin untuk pengecoran besi

    Bahan saka blok silinder mesin kalebu wesi lan aluminium.Zhengheng Co., Ltd. wis nggawe blok silinder mesin wesi cast berkualitas tinggi lan blok silinder mesin aluminium cast kanggo para pelanggan nganti pirang-pirang taun.Keuntungan saka blok silinder mesin wesi yaiku ...
    Waca liyane
  • Vertical casting process analysis of thin wall gray cast iron cylinder block of automobile engine

    Analisis proses pengecoran vertikal blok silinder besi cor abu-abu tembok tipis mesin mobil

    Zhengheng Co., Ltd. wis melu R&D lan produksi blok silinder mesin mobil meh 30 taun.Wis layanan siji-mandeg saka casting kanggo Processing.Kapasitas produksi teknis pabrik pengecoran lan mesin kalebu sing paling apik ing ...
    Waca liyane
  • Honing of engine block

    Honing saka blok mesin

    Nalika nerangake pemblokiran engine, sampeyan bisa nemokake sing tembok utama bolongan silinder wis dijamin karo garis salib.Iki sing diarani retikulasi bolongan silinder, sing dibentuk sawise ngasah bolongan silinder....
    Waca liyane
  • Thermal spraying technology — aluminum cylinder block and cast iron cylinder liner

    Teknologi penyemprotan termal - blok silinder aluminium lan liner silinder wesi

    Minangka jantung mobil, mesin langsung mengaruhi kinerja mobil.Saiki, kanthi pangembangan mobil sing entheng, proporsi aplikasi mesin aluminium ing industri mobil luwih dhuwur lan luwih dhuwur.Amarga nganggo resi ...
    Waca liyane
  • Thermal spraying technology

    Teknologi penyemprotan termal

    Teknologi penyemprotan termal nuduhake panggunaan sumber panas tartamtu, kayata busur, busur plasma, nyala pembakaran, lan liya-liyane, kanggo panas bahan lapisan logam bubuk utawa filamen lan non-logam menyang negara molten utawa semi molten, banjur atomisasi. dheweke kanthi bantuan ...
    Waca liyane
  • Introduction to engine block

    Pambuka kanggo blok mesin

    Blok mesin minangka bagean paling penting saka mesin mobil.Fungsine yaiku kanggo nyedhiyakake instalasi lan dhukungan saben mesin lan komponen, njamin posisi sing akurat saka bagean obah kayata piston, rod penghubung lan crankshaft, lan njamin ventilasi ...
    Waca liyane