head_bg3

Kabar Perusahaan

  • Chengdu Zhengheng Power and FEV Company sincerely cooperate

    Chengdu Zhengheng Power lan FEV Company tulus kerjo bareng

    FEV, pimpinan sing misuwur ing donya ing bidang riset lan pangembangan mesin pembakaran internal, didegaké ing taun 1978. Utamané melu riset lan pangembangan teknologi mesin, lan produksi peralatan pengujian sing gegandhengan karo mesin.Bisnise nyakup jagad.FEV wis nggawe mul ...
    Waca liyane
  • Chengdu Zhengheng Power continues to expand cooperation with Marshall Engine Company of the United States

    Chengdu Zhengheng Power terus ngembangake kerjasama karo Marshall Engine Company saka Amerika Serikat

    Chengdu Zhengheng Power setya nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo industri turbin gas tenaga global.Nalika deepening pasar mesin utama domestik lan entuk asil pinunjul, iku uga katon ing industri mesin global lan nggawe kabeh gaweyan kanggo mbukak ing jaban rangkah...
    Waca liyane
  • Zhengheng shares foundry factory team building activities

    Zhengheng nuduhake kegiatan pembangunan tim pabrik pengecoran

    Operasi sing efisien, kerjasama tacit, tim elit, vitalitas tanpa wates!——Zhengheng nuduhake kegiatan mbangun tim pabrik pengecoran Ing tanggal 27 Oktober 2021, Zhengheng Foundry Co., Ltd. nganakake kegiatan pelatihan penjangkauan kanggo tim manajemen teknologi lan akar umbi.Acara kasebut promosi komunikasi ...
    Waca liyane
  • Zhengheng Power | Die-casting smart factory is about to be completed

    Zhengheng Power |Pabrik pinter die-casting arep rampung

    Kanthi kemajuan lightweighting otomotif global lan pangembangan kendaraan energi anyar, Zhengheng Power fokus ing pambangunan pabrik kimia cerdas die-casting, ngembangake bengkel manufaktur cerdas die-casting ing Dayi Industrial Zone, ex ...
    Waca liyane
  • Zhengheng Power|Take you to the Motor Expo

    Zhengheng Power|Nggawa sampeyan menyang Motor Expo

    Zhengheng Power wis mlebu bidang pamindahan gedhe kanggo nyedhiyakake blok silinder mesin kanggo motor pamindahan gedhe.Aplikasi teknologi nyemprotake plasma silinder anyar banget nyuda bobot mesin lan konsumsi bahan bakar, nyuda gesekan mesin, lan nambah kinerja mesin ...
    Waca liyane
  • Zhengheng visits|Zhejiang Chunfeng Power Co., Ltd.

    Kunjungan Zhengheng|Zhejiang Chunfeng Power Co., Ltd.

    Tanggal 8 September 2021, saklompok 6 wong kalebu General Manager Lai Minjie, Purchasing Manager Guo Jianming, Quality Manager Yang Jian lan Yang Qingquan saka Zhejiang Chunfeng Power Co., Ltd. ngunjungi lan mriksa Chengdu Zhengheng Power. Liu Fan, ketua lan manajer umum Zhengheng Power...
    Waca liyane
  • Zhengheng’s visit|GAC Toyota Engine Co., Ltd.

    Kunjungan Zhengheng|GAC Toyota Engine Co., Ltd.

    Dina Kamis, 9 September 2021, musim gugur cerah lan angin ora garing.Angin sing alus ngobahake gendera ing dalan utama wilayah pabrik Zhengheng Power lan ngobahake angin, kaya-kaya keplok-keplok marang para tamu sing teka.Zhengheng Power nampani delegasi tamu terhormat saka ...
    Waca liyane
  • Gathering momentum to move forward — Zhengheng Power starts a “new journey”

    Momentum kumpul kanggo maju - Zhengheng Power miwiti "perjalanan anyar"

    Gathering momentum kanggo mindhah maju-Zhengheng Power miwiti "lelampahan anyar" Hand ing tangan karo Lijin Group DCC6000 ton seminar teknologi mesin die casting Kanthi gaya pangembangan gedhe-ukuran lan terpadu ngecor saka castings die, Zhengheng Power aktif nganut owah-owahan lan ing. ..
    Waca liyane
  • [New Year's Taste] It is strong, and warmth is passed on

    [Rasa Taun Anyar] Kuwat, lan anget diterusake

    Kanggo ngaturake salam, pangestu lan kehangatan kanggo para karyawan kanthi pas wektune, matur nuwun kanggo kerja keras lan dedikasi tanpa pamrih ing taun kepungkur.Bubar, klompok utama pabrik Zhengheng Power marani karyawan kanggo ngucapake salam liburan lan Yea Anyar ...
    Waca liyane
  • 2021 Zhengheng Stock Marketing Center Annual Conference and 331 Campaign Kick-off Meeting

    Konferensi Tahunan Pusat Pemasaran Saham Zhengheng 2021 lan Rapat Kick-off Kampanye 331

    Tanggal 2 Februari 2021, rapat taunan Pusat Pemasaran Saham Zhengheng lan rapat kick-off kampanye 331 bakal dianakake ing pabrik Zhengheng.2020 minangka taun sing luar biasa.Ing taun iki, kita bakal nglawan epidemi, tetep ing postingan kita, lan ngumpulake kekuwatan.Nalika kita mlebu ing pungkasan y ...
    Waca liyane
  • Congratulations to Zhengheng Power Casting Factory for obtaining 22 patents in 2020

    Sugeng kanggo Pabrik Pengecoran Daya Zhengheng amarga entuk 22 paten ing taun 2020

    Ing tanggal 25 April, pabrik Tonglin Zhengheng Power ngumumake dhaptar paten sing disetujoni ing taun 2020. Total ana 22 paten, kalebu 21 paten model utilitas lan 1 paten tampilan.Perusahaan ngetokake ganjaran awis kanggo karyawan penemuan paten.Pabrik Tonglin didegaké ing taun 1977. Iku ...
    Waca liyane
  • New year to open a new game Zhengheng Power fully started construction

    Taun anyar kanggo mbukak game anyar Zhengheng Power kanthi miwiti konstruksi

    Taun anyar urip anyar Kanggo ngilangake setahun kerja keras lan kesibukan Kita mlebu dina pisanan konstruksi kanthi tampilan anyar Ing jam 8 tanggal 17 Februari (dina kaping enem ing sasi kapisan), pabrik Zhengheng Power nganakake acara Upacara pengibaran bendera tahun baru.Diiringi t...
    Waca liyane