head_bg3

kabar

daya Zhengheng kerjo bareng karo SAIC

kanggo nindakake tembok tipis dinamis inti

SAIC dadi pimpinan kanggo nanggapi tujuan "ngurangi konsumsi bahan bakar rata-rata mobil penumpang sing diprodhuksi ing taun kasebut dadi 5.0l / 100km ing taun 2020" diterusake ing rencana pembangunan nasional kanggo ngirit energi lan industri kendaraan energi anyar, lan ngrilis a maju-looking "strategi inti" ing 2015 Shanghai International Auto Show dibukak ing April 20, 2015, Two merek teknologi utama, inti biru netblue lan inti ijo netgreen, diluncurake, fokus ing daya tradisional lan teknologi energi anyar mungguh.Ing 2015, ing syarat-syarat powertrain "inti biru", saliyane ngenalaken teknologi paling anyar MGE lan SGE seri dhuwur-efficiency ing silinder mesin injeksi langsung, iku uga nandur modhal ing basis saka seri NSE ana, lan plans kanggo miwiti NSE. mesin generasi katelu NSE utama kanthi efisiensi sing luwih dhuwur lan biaya sing luwih apik.Ing babagan teknologi teknik, "tembok tipis 3.5mm" teknologi casting blok silinder kanthi kekuatan dhuwur sing entheng bakal ditampilake kanthi lengkap.blok silinder, supaya luwih cocog karo tren teknis saiki lan tren mobil entheng.

Ing 2015, SAIC ditetepake Zhengheng daya kanggo gawé pemblokiran silinder mesin iki, kang negesake daya Zhengheng ing teknologi, kualitas lan pangiriman ndhukung SAIC NSE engine silinder produk seri blok ing sawetara taun kepungkur.Saiki, daya Zhengheng nglebokake pasukan elit lan bakal kerjo bareng karo pusat teknologi kendaraan penumpang SAIC kanggo nambah "tembok tipis" lan kekuatan dhuwur saka blok silinder.Didorong dening SAIC, daya Zhengheng samesthine bakal nggawe terobosan sing luwih gedhe ing teknologi casting "tembok tipis lan entheng"blok silinder.

微信图片_20210830144116


Wektu kirim: Aug-30-2021