head_bg3

kabar

daya Zhengheng njupuk blok mesinmesin pertanian minangka titik pertumbuhan strategis anyar ing limang taun sabanjure

Ing 2012, daya Zhengheng kasil pikantuk pesenan kanggoomah castingsaka cangkang kopling traktor f40b saka Suzhou Kubota Agricultural Machinery Co., Ltd. kanggo nyedhiyakake Suzhou Kubota karo casting lan mesin produk sing wis rampung.Sadurunge kerja sama, markas Suzhou Kubota lan Japan Kubota nindakake penyelidikan lengkap babagan Zhengheng powe

微信图片_20210831090226

Fitur produk iki: 1. Bobot gedhe (107kg), yaiku produk bobot tunggal paling gedhe sing dikembangake dening Zhengheng power;2. Desain tembok tipis, bagian paling tipis yaiku 3mm, sing angel dibuwang;3. syarat toleransi dhuwur;4. Siklus pangembangan cendhak.Supaya bisa kerjo bareng karo kemajuan pembangunan Suzhou Kubota, Zhengheng daya perlu kanggo ngirim kumpulan pisanan 10 sampel Déwan nyoba qualified ing 3 sasi.Daya Zhengheng kerja sama kanggo ngirim conto ing wektu sing disepakati kanthi pengalaman profesional lan kemampuan R&D sing apik.Wis dititi priksa lan disetujoni dening Suzhou Kubota lan kasil diinstal lan dites, kang wis Highly ngalembana dening Suzhou Kubota lan Jepang Kubota markas, 1200 lan 2000 set produk iki padha dhawuh ing 2013 lan 2014 mungguh.

微信图片_20210831090242

Pangembangan sukses lan produksi massal sakaproyek cangkang koplingsaka perusahaan Kubota minangka dalan anyar sing dibukak dening daya Zhengheng ing industri mesin pertanian.Miturut statistik, ing 2015, produksi nasional lan dodolan mesin tetanèn tekan 2,08 yuta, lan produksi global lan dodolan tekan sange 13 yuta.Liwat kerjasama karo Suzhou jiubaotian, daya Zhengheng wis entuk teknologi lan pengalaman produksi ndhukung industri mesin tetanèn.We nganggep project omah kopling minangka touchstone, terus ngarahake lan dig rumiyin, lan njupukblok silinder enginemesin pertanian minangka titik pertumbuhan strategis anyar ing limang taun sabanjure


Wektu kirim: Aug-30-2021