head_bg3

kabar

FEV, pimpinan sing misuwur ing donya ing bidang riset lan pangembangan mesin pembakaran internal, didegaké ing taun 1978. Utamané melu riset lan pangembangan teknologi mesin, lan produksi peralatan pengujian sing gegandhengan karo mesin.Bisnise nyakup jagad.FEV wis nggawe macem-macem pusat R&D ing China, kanthi rong perusahaan utama sing ana ing Dalian (didegake ing 2004) lan Beijing (didegake ing 2016).Kajaba iku, FEV China duwe anak perusahaan lan pusat teknik ing Chongqing, Shanghai, Guangzhou lan Wuhan.

Ing taun 2017, FEV lan Mianyang Xinchen Power bebarengan ngembangake mesin platform BMW CE, lan komponen inti.blok silinderditindakake dening perusahaan kita.

 

 

FEV缸体-31

 

 

(FEVsilinder)

Sajrone proses pembangunan, ahli mesin FEV lan ahli casting ngandika Highly babagan teknologi profesional perusahaan kita lan kapasitas produksi.Ing Januari 2021, nalika pangembangan kendharaan energi anyar kanthi cepet, perusahaan kita kerja sama maneh karo FEV kanggo mbantu riset lan pangembangan mesin jarak jauh kendaraan energi anyar.Komponen utama mesin, kayatablok silinder, crankcase, wajan lenga, omah flywheel lan tutup tutup, kabeh diprodhuksi dening perusahaan kita.

FEV曲轴箱1-21

(koper FEV)

FEV飞轮壳1

(FEV flywheel housing)

FEV油底壳1

(Panci lenga FEV)

Mesin minangka komponen daya inti mobil.Insinyur lan teknisi loro perusahaan kasebut ngatasi alangan basa lan ngatasi kesulitan teknis.Crankcase saka wesi cor grafit vermicular qualified sapisan, kang nemen nyengkuyung kapercayan perusahaan ing riset lan pangembangan produk anyar, lan sepisan maneh mbuktekaken kanggo donya njaba Kekuwatan saka perusahaan kita.


Wektu kirim: Dec-20-2021

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: