head_bg3

kabar

ChengduDaya Zhenghengsetya nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo industri turbin gas tenaga global.Nalika deepening pasar mesin utama domestik lan entuk asil pinunjul, iku uga katon ing industri mesin global lan nggawe kabeh efforts kanggo mbukak pasar jaban rangkah.Swara taun, kita wis aktif melu pameran related ing industri mesin jaban rangkah, lan liwat promosi online, pamblokiran engine digawe ing China wis dingerteni lan dikenali dening pelanggan ing saindhenging donya.

American Marshall Engine Company minangka perusahaan sing melu produksi aftermarket mesin otomotif, pasar mobil sing dimodifikasi lan produksi mesin dhasar kanggo pembangkit listrik lan mesin konstruksi.Ing taun 2018, Perusahaan Mesin Marshall Amerika ngubungi Zhengheng Power liwat situs web Inggris Chengdu Zhengheng Power.Sawise komunikasi antarane loro pihak, customer ngatur trip saka Amerika Serikat kanggo Chengdu ing sasi padha.Pihak loro kasebut entuk niat kerjasama ing blok mesin 4.3L V6 saka American Marshall Engine Company.

ChengduDaya Zhenghengngrampungake pangembangan mesin saka pangembangan model, produksi kasar nganti pangembangan produk rampung sajrone 90 dina, lan diakoni banget dening Marshall Engine Company ing Amerika Serikat, lan nyumbang kanggo kemampuan Marshall kanggo nyukupi kebutuhan pasar ing China.

 

 

未标题-21

 

Marshall v6 engine

Ing 2021, American Marshall Engine Company bakal terus ngembangake kerjasama karo ChengduDaya Zhenghenglan kasil ngembangaken diesel 4-silinderblok mesin.Saiki, proyek kasebut wis sukses diinstal lan mlebu pasar Amerika Utara.

11

Marshall engine 4-silinder

Ing pungkasan taun 2021, kita ngarepake pungkasane epidemi makutha anyar lan pemulihan ekonomi global lan bisnis internasional.Zhengheng Power bakal netepi tujuan asli "terus nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu kanggo industri turbin gas global!"


Wektu kirim: Dec-17-2021

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: