head_bg3

kabar

Daya Zhenghengwis mlebu lapangan pamindahan gedhe kanggo nyedhiyaniblok silinder engines kanggo motor pamindahan gedhe.Aplikasi teknologi nyemprotake plasma silinder anyar kanthi nyuda bobot mesin lan konsumsi bahan bakar, nyuda gesekan mesin, lan nambah kinerja mesin.

Dolan maring pameran ing esuk tanggal 17,

Nonton mobil anyar, nonton kegiatan sore tanggal 17,

Interaksi Cloud nggawa sampeyan langsung menyang pemandangan Chongqing Motor Expo

Panelusuran langsung kanggo nomer Douyin: CDZHDL Pindai kode QR kanggo ngetutake Zhengheng Power

微信图片_20211015115706

微信图片_20211015115728

Wiwit tanggal 17 nganti 20 September 2021, Ekspo Motor Internasional China kaping 19 bakal dibukak kanthi megah ing Pusat Ekspo Internasional Chongqing (Yuelai)!Ora mung pameran ing kabeh rantai industri motor lan industri sing gegandhengan, nanging uga tren pangembangan motor listrik lan forum investasi manca, macem-macem acara gedhe-gedhe, 4 dina lan 3 bengi pagelaran gedhe lan kegiatan pariwisata budaya gabungan ing kutha, sing kanthi lengkap. nduduhake pembangunan industri motor China lan atmosfer budaya!

China Motor Expo nduweni area pameran luwih saka 150.000 meter persegi, luwih saka 1.000 merek kendaraan lengkap lan peralatan sandhangan, 3 bengi karnaval karo ajiné lan bengok-bengok, pameran anyar ing 6 aula, lan gaya fashion show.Lan kabeh jinis acara lan acara sing nyenengake, welcome para ksatria saka sak ndonya kanggo mulih.

微信图片_20211015115734

Pameran iki nggabungake kendharaan, suku cadang, lan budaya sandhangan saka luwih saka sepuluh negara lan wilayah kalebu China, Amerika Serikat, Italia, Jerman, Prancis, Jepang, Inggris, Spanyol, Korea Selatan, lan Taiwan.Perusahaan Supplies melu ing pameran.Luwih saka 70 merek kendaraan saka sak ndonya wis kumpul, lan luwih saka 1.000 model kendaraan wis dipamerake.Antarane wong-wong mau, luwih saka 50 model kendaraan anyar pisanan dirilis ing negara kasebut lan malah ing saindenging jagad, lan luwih saka 1,000 pameran dipamerake.

Nalika nuduhake produk motor anyar, teknologi mutakhir lan tren pangembangan menyang publik,China Motor KabExpo bakal nyiyapake pengalaman nyopir lintas negara, katrampilan, lan uji coba profesional ing luwih saka 30.000 meter persegi papan ruangan adhedhasar kahanan hardware papan kelas donya.Fasilitas, mbukak area pengalaman interaktif khusus kayata "CIMA Night", "920 Labor Rider's Day", "CIMAMotor C-turn Road", "CIMAMotor Owner's Self-sale Area", "Motorcycle Stunt Contest", lan liya-liyane, kanggo nambah. ndeleng pirsawan lan partisipasi , Kanggo nggawe pameran motor experiential.

微信图片_20211015115738 微信图片_20211015115742

Kajaba iku, organisasi layanan pariwisata profesional saka wilayah nunggang motor manca sing kondhang bakal diundang kanggo melu ing pameran kasebut, lan kanthi efektif bakal sesambungan karo luwih saka 700 klub motor ing situs pameran, lan nyedhiyakake puluhan ewu pengendara motor lan penggemar. negara manca liyane karo kualitas dijamin.Pilihan nunggang nuduhake donya vitalitas vigorous para penggemar motor Cina.

微信图片_20211015115748


Wektu kirim: Dec-14-2021

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: