head_bg3

kabar

 

 微信图片_202109231418321

 

Kanthi kemajuan bobot entheng otomotif global lan pangembangan kendaraan energi anyar,Daya Zhenghengfokus ing pambangunan pabrik kimia cerdas die-casting, ngembangake bengkel manufaktur cerdas die-casting ing Dayi Industrial Zone, ngembangake skala produksi aluminium alloy die-casting, lan ningkatake tingkat lan tingkat cerdas peralatan die-casting, Kanggo nyepetake promosi inovasi terpadu lan nganyarke proses, teknologi, peralatan, lan produk.

Produk utama yaikualumuniumcasting kayata aluminium alloyblok silinders, gearbox, sumber daya kendaraan energi anyar lan omah pengontrol, bagean struktur awak, lan rongga stasiun pangkalan 5G.

 

 微信图片_20210923141846 微信图片_20210923141850

 

 

Workshop die-casting kalebu area luwih saka 7.800 meter persegi.Fase pisanan lan kaloro rencana bengkel kanggo nginstal 35 200-3500 ton unit die-casting.Ing wektu sing padha, sistem manajemen pabrik digital lan sistem logistik cerdas dikenalake kanggo ningkatake tingkat manajemen lan efisiensi operasi.

Saiki, instalasi infrastruktur lan peralatan lan komisioning bengkel anyar ditindakake kanthi bebarengan, lan samesthine bakal rampung sadurunge pungkasan taun iki lan produksi uji coba bakal diwiwiti.

 

 微信图片_20210923141928

 

 

Baris produksi die-casting sing mentas dibangun nduweni kaluwihan ing ngisor iki:

Mbentuk seri kapasitas produksi gedhe, medium lan cilik bagean die-casting, lan bisa éling produksi macem-macem die-castalumuniumbahan campuran bahan bebarengan kanggo nyukupi kabutuhan beda pelanggan.

Peralatan die casting nganggo konfigurasi unit (dilengkapi robot / manipulator, mesin trimming, sabuk conveyor, cooler titik, mesin vakum, mesin proporsi cat lan peralatan produksi tambahan liyane), kanthi otomatisasi sing dhuwur, konsistensi produk sing apik, lan intensitas tenaga kerja sing sithik.Bisa mujudake hemat tenaga kerja lan ningkatake efisiensi produksi.Mesin die-casting gedhe dilengkapi sistem ngawasi paramèter die-casting wektu nyata, duwe fungsi weker kebanjiran parameter proses tombol, lan kanthi cerdas ngenali kualitas casting kanthi jaringan karo robot, sing bisa ngontrol kualitas produk kanthi efektif.

Baris produksi dilengkapi karo rong jinis peralatan finishing meningkat, shot blasting lan geter mecah, kang bisa ketemu produksi die castings karo syarat kualitas katon dhuwur.

Kanthi peralatan tes lengkap sing dibutuhake kanggo produksi die-casting, nyedhiyakake cara kontrol kualitas sing dipercaya kanggo produk die-casting.

Panggunaan sistem manajemen informasi digital bisa nyadari pangiriman informasi produksi sing tepat lan akurat lan visualisasi ing situs, ningkatake kolaborasi departemen, manufaktur cerdas pabrik lan tingkat manajemen sing apik, lan ningkatake efisiensi operasional.

Ngenalake sistem logistik sing cerdas kanggo njamin logistik pabrik sing ilmiah lan teratur, nyuda kesalahan, ngirit tenaga kerja, lan nambah efisiensi logistik.

 

微信图片_20210923141933

 

Pambangunan pabrik pinter die-casting nggabungake peralatan die-casting sing wis ana kanthi sakabehe, lan nggunakake peralatan pusat pangolahan perusahaan sing wis ana kanggo nggabungake lan nggunakake sumber daya kanthi efektif.Pabrik pinter die-casting bakal mbentuk ukuran lan kapasitas produksi sing dibutuhake dening pelanggan.Ngatasi masalah bottleneck sumber daya produk die-casting, kanthi lengkap ningkatake daya saing pasar produk die-casting perusahaan, lan nyedhiyakakeDaya Zhenghengkanthi daya lan dhasar kanggo pangembangan sustainable ing panjaluk pasar mangsa ngarep.

 

 

微信图片_20210923141938


Wektu kirim: Dec-15-2021

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: