head_bg3

produk

Blok silinder mesin 3SZ

katrangan singkat:

Asal: China

Jeneng produk: blok mesin otomotif wesi cast

Model: Toyota 3SZ

Model aplikasi: Myvi, Alza

Jumlah pesenan minimal: negosiasi

Price: rembugan

Rincian kemasan: kemasan mandiri + kotak laminasi;195cm * 215cm 10 bêsik / kothak

Wektu pangiriman: 35 ~ 60 dina kerja

Pembayaran: t/T, L/C

Kapasitas pasokan: 300000 potongan / taun


Detail Produk

Tag produk

materi produk

Blok silinder mesin wesi cor kosong, bahan FC250

Parameter teknis produk

Bahan produk: besi cor FC250

Bobot produk: 32.6KG

Ukuran produk: 335*328.2*271.5

Bahan produk: HT250

pamindahan produk: 1.5L

Diameter silinder * stroke (mm): 72

Katrangan

Blok mesin wesi papat silinder 3SZ diprodhuksi dening Zhengheng Power yaiku blok mesin papat silinder sing disesuaikan kanggo Daihatsu Company of Toyota Motor ing Jepang.Nduwe kinerja sing apik lan tingkat pass sing dhuwur, lan wis diekspor menyang Jepang lan Malaysia wiwit Oktober 2007nganti saiki.

We are Produsèn pemblokiran silinder mesin wesi cast saka China, wis diprodhuksi luwih saka 20 yuta pamblokiran silinder, produk kualitas Grosir, miturut engine silinder block drawing co-riset lan pembangunan lan Manufaktur, kita duwe support tim technical profesional lan sampurna sawise- layanan dodolan.Look forward kanggo nggarap sampeyan!

Proses produksi

detail

Desain proses -> Mould -> Pemodelan -> peleburan -> casting -> shot blasting -> Cleaning -> Inspeksi kosong -> Mesin -> inspeksi -> pengiriman kemasan

Kauntungan kompetitif

1. Zhengheng Power fokus ing casting blok silinder mesin lan produksi blok silinder mesin wesi, kanthi pengalaman industri sing sugih lan database blok silinder sing kuwat.

2. Nduwe staf sales profesional ing macem-macem basa, lan kerja sama karo akeh perusahaan sing kondhang ing saindenging jagad.

3. Fokus ing kustomisasi OEM, sampeyan bisa entuk kualitas apik lan rega sing paling kompetitif saka kita.

4. Lulus sertifikasi sistem IATF 16949 internasional, produksi standar.

5. Pembangunan terkoordinasi, saka casting kanggo mesin kanggo nyedhiyani support technical kuwat, customer tingkat sukses pembangunan produk anyar tekan 100%.

6. Ing wektu sing padha, kita duwe pabrik casting lan pabrik pangolahan mesin, nyedhiyakake produk rampung siji-mandeg saka cetakan, casting lan pangolahan.

7. Duwe saka 1500, 2000, 2500, 3000, 3500, 4000, 5000, 6000 ton mesin die casting, bisa gawé macem-macem bagean aluminium.

Packing lan pengiriman

Rincian packing:

1. Kemasan asli: 1PC / potongan, 10 potongan / kothak (jumlah gumantung saka produk);Packing plastik + kotak laminasi ekspor

2. Kemasan khusus: bisa disesuaikan, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Transportasi:

1. Kemasan ekspor standar, kemasan sing kuwat kanggo njamin pengiriman sing dawa lan ekspres internasional.

2. We duwe Staff profesional kanggo nyiapake barang, Pack lan Pack kanggo mesthekake pangiriman tepat wektu lan packing kuwat.

3. Pelanggan bisa milih agensi kapal dhewe utawa agensi kapal kerjasama jangka panjang.

Rincian pangiriman

1. Titik blok silinder: Yen ana persediaan, umume 15-20 dina sawise nampa pembayaran bisa dikirim.

2.Produk OEM: ngirim conto ing 30-65 dina sawise nampa gambar resmi.(Gumantung saka produk tartamtu)

Layanan kita

1. Nampa manufaktur OEM

2. Ngirim barang menyang pelanggan kanthi cepet lan akurat.

3. Tim teknis profesional lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kanggo mesthekake yen bagean paling apik kanggo tangan sampeyan.

4. Pengadaan siji-mandeg komponen blok silinder mesin kanggo mbantu nyuda biaya pengadaan bagean.

FAQ

1. Q: Apa casting aluminium sampeyan bisa gawé?

Jawaban: kita duwe 200 ~ 6000 ton die castings, kita bisa nindakake kabeh jinis bisnis aluminium.

2. Q: Proses apa sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake casting aluminium?

Jawaban: kita duwe tekanan rendah, tekanan dhuwur, garis produksi gravitasi, miturut karakteristik produk lan syarat kanggo ngembangake proses produksi.

1. Q: Apa aku bisa nambah logo ing produk?

Ya, welcome logo khusus, produksi OEM.

2. Q: Apa sampeyan bisa nggunakake gambar kita kanggo ngembangake bagean?

Ya, mangga nyedhiyakake gambar kanthi syarat teknis kanggo nglindhungi hak properti intelektual.

3. Q: Apa aku kudu mbayar biaya cetakan maneh nalika aku pesen?

A: Iku ora digunakake ing gesang jamur.Sawise urip jamur kadaluwarsa, bisa dirembug miturut panjaluk.

4. Q: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T 50% simpenan, 50% sadurunge pangiriman.Kita bakal ngirim gambar barang sing wis dikempalken sadurunge dikirim

5. P: Kepiye carane nggawe bisnis kita dadi hubungan apik jangka panjang?

Wangsulan: 1. We njaga kualitas apik lan prices competitive kanggo mesthekake yen kita pelanggan entuk manfaat;

2. We ngormati saben customer lan nganggep minangka kanca kita.Kita tulus nindakake bisnis karo dheweke lan nggawe kanca ora preduli saka ngendi asale.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita