head_bg3

produk

Blok mesin 4G15T bahan wesi cor

katrangan singkat:

Asal: China

Jeneng produk: blok mesin otomotif wesi cast

Model: 4G15T

Model aplikasi: Changfeng SUV, sedan

Jumlah pesenan minimal: negosiasi

Price: rembugan

Rincian kemasan: packing individu + kotak laminasi;255cm * 195cm 10 lembar / kothak

Wektu pangiriman: 35 ~ 60 dina kerja

Pembayaran: t/T, L/C

Kapasitas pasokan: 100000 PCS / taun


Detail Produk

Tag produk

materi produk

Bahan cetakan pasir silinder mesin

Sand casting

Pengecoran pasir

Furan resin

resin Furan

Casting sulfonic acid curing agent

Casting asam sulfonat curing agen

Furan film removal agent

Agen penghapus film Furan

Silane

Silane

Sand mold coating

Lapisan cetakan pasir

Wesi molten kanggo casting blok mesin

Pig iron

wesi babi

Scrap

kethokan

Ferrosilicon

Ferrosilicon

Ferromanganese

Ferromanganese

Pyrite

pirit

Electrolytic copper

Tembaga elektrolitik

Silicon carbide

Silicon karbida

Ferrochrome

Ferrochrome

Tin

percoyo

Recarburizer

Recarburizer

Inoculant

Inokulan

Blok mesin sawise bahan proses casting

Steel shot

Tembakan baja

Ceramic grinding wheel

Keramik grinding wheel

Parameter teknis produk

Bahan produk: HT250

Bobot produk: 35KG

Ukuran produk: 375*380*280

Bahan: wesi paduan

pamindahan produk: 1.5L

Dhiameter silinder * stroke (mm): 75 × 85

Katrangan

Blok mesin wesi papat silinder 4G15T sing diprodhuksi dening Zhengheng Power diwenehake menyang merek Changfeng industri SUV sing kondhang ing China.Blok mesin digawe saka wesi wesi abu-abu, sing bisa nyukupi syarat kekuatan dhuwur, kaku dhuwur lan resistensi nyandhang dhuwur, lan nduweni kinerja proses sing apik, nyerep kejut lan nglereni.

Blok silinder minangka salah sawijining bagean paling penting ing mesin mobil lan uga ing mobil.Kualitas mesin mesin langsung mengaruhi kualitas mesin, lan banjur mengaruhi kualitas sakabèhé saka mobil.Mulane, manufaktur lan pangolahan blok silinder mesin wis suwe diwenehi perhatian dening perusahaan produksi mobil.Blok silinder mesin yaiku bagean dhasar lan kerangka mesin, lan uga bagean dhasar saka perakitan mesin.Fungsi blok silinder yaiku ndhukung lan njamin posisi piston sing akurat, rod penghubung, crankshaft lan bagean obah liyane nalika digunakake, lan njamin ventilasi, pendinginan lan pelumasan mesin.Blok silinder mesin mobil lan crankcase asring dibuwang dadi siji, diarani blok silinder - crankcase.Amarga blok silinder biasane dianggo ing suhu dhuwur, beban dhuwur, kahanan nyandhang abot, ing tekanan sing luwih gedhe, pasukan kasebut kompleks.Ing wektu sing padha kerja ing kecemplung bensin, lingkungan kerja lembab.Panggunaan syarat kinerja silinder: kahanan kerja silinder nemtokake manawa silinder kudu nduweni kekuatan dhuwur, kaku dhuwur, atose dhuwur, resistance nyandhang dhuwur lan boros panas apik, ing wektu sing padha duwe sealing apik, resistance bocor. , nyuda geter lan liya-liyane.

Zhengheng Power punika Produsèn pemblokiran engine silinder profesional saka China, wis diprodhuksi luwih saka 20 yuta pamblokiran mesin cast wesi automobile, produk kualitas Grosir, miturut engine silinder block drawing co-riset lan pembangunan lan Manufaktur, kita duwe support tim technical profesional lan layanan sawise-sales sampurna.Look forward kanggo nggarap sampeyan!

Proses produksi

detail

Desain proses -> Mould -> Pemodelan -> peleburan -> casting -> shot blasting -> Cleaning -> Inspeksi kosong -> Mesin -> inspeksi -> pengiriman kemasan

Kauntungan kompetitif

1. Kita fokus ing casting blok mesin lan produksi blok mesin luwih saka 40 taun, kanthi pengalaman industri pirang-pirang taun lan database blok silinder sing kuwat.

2. Kita wis sukses kerja sama karo akeh perusahaan ing saindenging jagad, lan duwe tenaga penjualan profesional ing macem-macem basa.

3. Fokus ing kustomisasi OEM, sampeyan bisa entuk kualitas apik lan rega sing paling kompetitif saka kita.

4. Lulus sertifikasi sistem IATF 16949 internasional, produksi standar.

5. Pembangunan terkoordinasi, saka casting kanggo mesin kanggo nyedhiyani support technical kuwat, customer tingkat sukses pembangunan produk anyar tekan 100%.

6. Ing wektu sing padha, kita duwe pabrik casting lan pabrik pangolahan mesin, nyedhiyakake produk rampung siji-mandeg saka cetakan, casting lan pangolahan.

Packing lan pengiriman

Rincian packing:

1. Kemasan asli: 1PC / potongan, 10 potongan / kothak (jumlah gumantung saka produk);Packing plastik + kotak laminasi ekspor

2. Kemasan khusus: bisa disesuaikan, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Transportasi:

1. Kemasan ekspor standar, kemasan sing kuwat kanggo njamin pengiriman sing dawa lan ekspres internasional.

2. We duwe Staff profesional kanggo nyiapake barang, Pack lan Pack kanggo mesthekake pangiriman tepat wektu lan packing kuwat.

3. Pelanggan bisa milih agensi kapal dhewe utawa agensi kapal kerjasama jangka panjang.

Rincian pangiriman

1. Titik blok silinder: Yen ana persediaan, umume 15-20 dina sawise nampa pembayaran bisa dikirim.

2.Produk OEM: pangiriman bakal diatur ing 30-65 dina sawise nampa gambar resmi.(Gumantung saka produk tartamtu)

Layanan kita

1. Nampa manufaktur OEM

2. Ngirim barang menyang pelanggan kanthi cepet lan akurat.

3. Tim teknis profesional lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kanggo mesthekake yen bagean paling apik kanggo tangan sampeyan.

4. Pengadaan siji-mandeg komponen blok silinder mesin kanggo mbantu nyuda biaya pengadaan bagean.

FAQ

1. Q: Apa aku bisa nambah logo ing produk?

Ya, welcome logo khusus, produksi OEM.

2. Q: Apa sampeyan bisa nggunakake gambar kita kanggo ngembangake bagean?

Ya, mangga nyedhiyakake gambar kanthi syarat teknis kanggo nglindhungi hak properti intelektual.

3. Q: Apa aku kudu mbayar biaya cetakan maneh nalika aku pesen?

A: Iku ora digunakake ing gesang jamur.Sawise urip jamur kadaluwarsa, bisa dirembug miturut panjaluk.

4. Q: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T 50% simpenan, 50% sadurunge pangiriman.Kita bakal ngirim gambar barang sing wis dikempalken sadurunge dikirim

5. P: Kepiye carane nggawe bisnis kita dadi hubungan apik jangka panjang?

Wangsulan: 1. We njaga kualitas apik lan prices competitive kanggo mesthekake yen kita pelanggan entuk manfaat;

2. We ngormati saben customer lan nganggep minangka kanca kita.Kita tulus nindakake bisnis karo dheweke lan nggawe kanca ora preduli saka ngendi asale.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita