head_bg3

kabar

Operasi sing efisien, kerjasama tacit, tim elit, vitalitas tanpa wates!——Zhenghengnuduhake kegiatan pembangunan tim pabrik pengecoran

Ing tanggal 27 Oktober 2021, Zhengheng Foundry Co., Ltd. nganakake kegiatan pelatihan penjangkauan kanggo teknologi lan tim manajemen akar umbi.Acara kasebut ningkatake komunikasi ing antarane tim, kanthi efektif nguatake kesadaran kerja sama ing antarane kanca-kanca elit, ningkatake pemahaman tacit lan kohesi kabeh tim, lan nggawe dhasar kanggo kerjasama sing efisien lan ora jelas ing karya sabanjure.

 

41

 

Sadurunge ekspansi diwiwiti, direktur pabrik Lei menehi pidato pambuka.Piyambakipun ngaturaken matur nuwun dhumateng para teknisi pabrik, manajer teknis lan manajer akar rumput.Ing tataran iki ngupayakakeZhengheng's gol, kang wis digawe gedhe efforts kanggo ngatasi akeh masalah.Kesulitan, entuk gol.Praktek semangat persatuan, berjuang maju, wani, lan kerja keras, misi kudu diraih!Muga-muga kabeh wong bakal nambah awake dhewe lan nambah kemampuan kerja tim lan koordinasi ing kegiatan pangembangan sing santai lan nyenengake iki, supaya ing mangsa ngarep, kabeh wong bisa nggawe kinerja sing luwih apik lan ningkatake pangembangan perusahaan sing luwih cepet!

 

 

5

 

Sajrone kegiatan kasebut, pelatih ekspansi pisanan ngenalake pancegahan lan syarat latihan ekspansi.Liwat serangkaian kegiatan pemanasan, atmosfer tim digawe lan pondasi saling percaya diadegake.

 

7-300x168 8-300x169

9-300x168 62-300x171

 

Kabeh staf dipérang dadi sawetara klompok, lan saben klompok milih kapten, nggawe slogan, jeneng tim lan duwe temperamen sing unik, lan nampilake slogan tim.Patang tim sabanjure melu kegiatan ekspansi kayata passing bal gaya gabungan, paving papan akupresur, relay passing tim, lan cepet-cepet bal liwat rintangan.

Liwat kegiatan penjangkauan, tujuane kanggo ngiyataken komunikasi tim sing efektif, ningkatake kerja tim, nuwuhake semangat persatuan, kerja sama sing cedhak, lan ngatasi kesulitan;aktif ngembangake kemampuan saben wong kanggo ngrancang, ngatur, lan koordinasi, lan ningkatake rasa percaya lan pangerten antarane anggota tim;Thanks kanggo pamikiran inovatif saka tim, ing kompetisi sengit, kekuatan saka sawetara kelompok padha, lan saben duwe kaluwihan dhewe.

 

121-300x167 141-300x169 131-300x167 111-300x167 18-300x166 17-300x162 16-300x168 15-300x168

 

Kekuwatane ora ana hubungane, lan pungkasane telung tim ngadeg!Pak Lei menehi penghargaan kanggo telung tim!

微信截图_20211109152027-300x167 31-300x168 21-300x165

Kegiatan kasebut rampung kanthi swasana santai lan nyenengake.Liwat kegiatan iki, rasa kepemilikan lan misi tim dikuatake, lan kesadaran mikir aktif.Kontribusi kanggo pangembangan perusahaan.


Wektu kirim: Dec-16-2021

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: