head_bg3

produk

Kepala silinder mesin diesel 7H

katrangan singkat:

Asal: China

Jeneng produk: cast iron cylinder head

Model: 7 h

Model aplikasi: traktor pertanian

Jumlah pesenan minimal: negosiasi

Price: rembugan

Rincian kemasan: packing individu + kotak laminasi;155cm * 165cm 6 bêsik / kothak

Wektu pangiriman: 35 ~ 60 dina kerja

Pembayaran: t/T, L/C

Kapasitas pasokan: 1000000 potongan / taun


Detail Produk

Tag produk

materi produk

Bahan cetakan pasir silinder mesin

Sand casting

Pengecoran pasir

Furan resin

resin Furan

Casting sulfonic acid curing agent

Casting asam sulfonat curing agen

Furan film removal agent

Agen penghapus film Furan

Silane

Silane

Sand mold coating

Lapisan cetakan pasir

Wesi molten kanggo casting blok mesin

Pig iron

wesi babi

Scrap

kethokan

Ferrosilicon

Ferrosilicon

Ferromanganese

Ferromanganese

Pyrite

pirit

Electrolytic copper

Tembaga elektrolitik

Silicon carbide

Silicon karbida

Ferrochrome

Ferrochrome

Tin

percoyo

Recarburizer

Recarburizer

Inoculant

Inokulan

Blok mesin sawise bahan proses casting

Steel shot

Tembakan baja

Ceramic grinding wheel

Keramik grinding wheel

Parameter teknis produk

Bahan produk: HT250

Bobot produk: 74KG

Ukuran produk: 782.58*350*105mm

Bahan produk: EN-GJL250

Katrangan

Produksi daya konstan positif saka sirah silinder 7H iki, ndhukung blok silinder mesin 7H, nggunakake desain struktural majeng internasional lan teknologi hemat lenga sing unik, kanthi tingkat irit minyak sing dhuwur, bobot entheng, karakteristik daya sing kuwat.Sawise perakitan, produk kasebut digunakake kanggo traktor pertanian gedhe kanthi tenaga kuda sing dhuwur lan kinerja traksi sing apik.Iku cocok kanggo operasi kacepetan dhuwur ing farms gedhe karo pribadi farm sudhut.

Kepala silinder dipasang ing ndhuwur blok silinder, nutup silinder saka ndhuwur lan mbentuk ruang pembakaran.Asring kena kontak karo suhu dhuwur lan gas tekanan dhuwur, mula nanggung beban termal lan beban mekanik sing gedhe.Kepala silinder saka mesin sing digawe adhem banyu diwenehake karo jaket banyu sing adhem, lan bolongan banyu sing adhem ing sisih ngisor sirah silinder disampekake karo bolongan banyu sing adhem saka blok silinder.Banyu sirkulasi digunakake kanggo kelangan bagean suhu dhuwur kayata kamar pangobongan.

Kepala silinder umume digawe saka wesi tuang abu-abu utawa wesi wesi wesi.Konduktivitas termal saka wesi aluminium apik, sing kondusif kanggo nambah rasio kompresi.

Kepala silinder mesin minangka salah sawijining bagean mesin sing paling kritis, syarat presisi sing dhuwur, teknologi pangolahan kompleks, kualitas pangolahan langsung mengaruhi kinerja lan kualitas mesin sakabèhé, mula, pangolahan sirah silinder mesin penting banget, bagean kunci kasebut. saka ring jog tutup lan Processing bolongan pipe paling penting.

Proses produksi

detail

Desain proses -> Mould -> Pemodelan -> peleburan -> casting -> shot blasting -> Cleaning -> Inspeksi kosong -> Mesin -> inspeksi -> pengiriman kemasan

Kauntungan kompetitif

1. Kita fokus ing produksi sirah silinder mesin, kanthi pengalaman industri pirang-pirang taun.

2. Kita wis sukses kerja sama karo akeh perusahaan ing saindenging jagad, lan duwe tenaga penjualan profesional ing macem-macem basa.

3. Fokus ing kustomisasi OEM, sampeyan bisa entuk kualitas apik lan rega sing paling kompetitif saka kita.

4. Lulus sertifikasi sistem IATF 16949 internasional, produksi standar.

5. Pembangunan terkoordinasi, saka casting kanggo mesin kanggo nyedhiyani support technical kuwat, customer tingkat sukses pembangunan produk anyar tekan 100%.

6. Ing wektu sing padha, kita duwe pabrik casting lan pabrik pangolahan mesin, nyedhiyakake produk rampung siji-mandeg saka cetakan, casting lan pangolahan.

Packing lan pengiriman

Rincian packing:

1. Kemasan asli: 1PC / potongan, 20 potongan / kothak (jumlah gumantung saka produk);Packing plastik + kotak laminasi ekspor

2. Kemasan khusus: bisa disesuaikan, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Transportasi:

1. Kemasan ekspor standar, kemasan sing kuwat kanggo njamin pengiriman sing dawa lan ekspres internasional.

2. We duwe Staff profesional kanggo nyiapake barang, Pack lan Pack kanggo mesthekake pangiriman tepat wektu lan packing kuwat.

3. Pelanggan bisa milih agensi kapal dhewe utawa agensi kapal kerjasama jangka panjang.

Rincian pangiriman

1. Titik sirah silinder: yen ana persediaan, umume 5-10 dina sawise nampa pembayaran bisa dikirim.

2.Produk OEM: pangiriman bakal diatur ing 30-65 dina sawise nampa gambar resmi.(Gumantung saka produk tartamtu)

Layanan kita

1. Nampa manufaktur OEM

2. Ngirim barang menyang pelanggan kanthi cepet lan akurat.

3. Tim teknis profesional lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kanggo mesthekake yen bagean paling apik kanggo tangan sampeyan.

4. Pengadaan siji-mandeg komponen sirah silinder mesin kanggo mbantu nyuda biaya pengadaan bagean.

FAQ

1. Q: Apa aku bisa nambah logo ing produk?

Ya, welcome logo khusus, produksi OEM.

2. Q: Apa sampeyan bisa nggunakake gambar kita kanggo ngembangake bagean?

Ya, mangga nyedhiyakake gambar kanthi syarat teknis kanggo nglindhungi hak properti intelektual.

3. Q: Apa aku kudu mbayar biaya cetakan maneh nalika aku pesen?

A: Iku ora digunakake ing gesang jamur.Sawise urip jamur kadaluwarsa, bisa dirembug miturut panjaluk.

4. Q: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T 50% simpenan, 50% sadurunge pangiriman.Kita bakal ngirim gambar barang sing wis dikempalken sadurunge dikirim

5. P: Kepiye carane nggawe bisnis kita dadi hubungan apik jangka panjang?

Wangsulan: 1. We njaga kualitas apik lan prices competitive kanggo mesthekake yen kita pelanggan entuk manfaat;

2. We ngormati saben customer lan nganggep minangka kanca kita.Kita tulus nindakake bisnis karo dheweke lan nggawe kanca ora preduli saka ngendi asale.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita