head_bg3

produk

Model rangka wesi ED10 blok mesin

katrangan singkat:

Asal: China

Jeneng produk: Framework

Model: ED10 ing pigura

Model aplikasi: Great Wall Wind Jun truk pickup, Great Wall gun pickup truk

Jumlah pesenan minimal: negosiasi

Price: rembugan

Rincian kemasan: packing individu + kotak laminasi;215cm * 185cm 20 lembar / kasus

Wektu pangiriman: 35 ~ 60 dina kerja

Pembayaran: t/T, L/C

Kapasitas pasokan: 100000 PCS / taun


Detail Produk

Tag produk

materi produk

Bahan cetakan pasir rangka

Sand casting

Pengecoran pasir

Furan resin

resin Furan

Casting sulfonic acid curing agent

Casting asam sulfonat curing agen

Furan film removal agent

Agen penghapus film Furan

Silane

Silane

Sand mold coating

Lapisan cetakan pasir

wesi molten kanggo Framework casting

Pig iron

wesi babi

Scrap

kethokan

Ferrosilicon

Ferrosilicon

Ferromanganese

Ferromanganese

Pyrite

pirit

Electrolytic copper

Tembaga elektrolitik

Silicon carbide

Silicon karbida

Ferrochrome

Ferrochrome

Tin

percoyo

Recarburizer

Recarburizer

Inoculant

Inokulan

Framework sawise casting materi proses

Steel shot

Tembakan baja

Ceramic grinding wheel

Keramik grinding wheel

Parameter teknis produk

Bahan produk: HT300

Bobot produk: 21KG

Ukuran produk: 380*400*270.5

Katrangan

Kerangka wesi sing diprodhuksi dening Zhengheng Power digunakake kanggo Great Wall picard feng Jun lan seri bedhil Great Wall.Pigura minangka bagean sing disambungake ing antarane blok silinder mesin lan wajan lenga.Iki nduweni peran ndhukung crankshaft lan nutup bagian ngisor blok silinder.

Iku Produsèn profesional framework awak silinder saka China, kita Grosir produk kualitas dhuwur, miturut gambar pigura riset kolaborasi lan pangembangan lan Manufaktur, kita duwe technical support profesional lan sampurna sawise-sales tim layanan, karo produksi profesional lan Manajemen, produksi majeng peralatan, kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman, perusahaan nindakake prinsip iman sing apik, kualitas dhuwur, efisiensi dhuwur.Kita njamin yen perusahaan bakal nyoba sing paling apik kanggo nyuda biaya pengadaan pelanggan, nyepetake siklus pengadaan, nyetabilake kualitas produk, ningkatake kepuasan pelanggan, lan entuk kahanan sing menang.Look forward kanggo nggarap sampeyan!

Kauntungan kompetitif

1. Kita fokus ing cangkang, pigura, bagean struktural lan kabeh jinis wesi tuang, bagean aluminium cast, kanthi pengalaman produksi riset lan pangembangan pirang-pirang taun lan akumulasi industri.

2. Kita wis sukses kerja sama karo akeh perusahaan ing saindenging jagad, lan duwe tenaga penjualan profesional ing macem-macem basa.

3. Fokus ing kustomisasi OEM, sampeyan bisa entuk kualitas apik lan rega sing paling kompetitif saka kita.

4. Lulus sertifikasi sistem IATF 16949 internasional, produksi standar.

5. Pembangunan terkoordinasi, saka casting kanggo mesin kanggo nyedhiyani support technical kuwat, customer tingkat sukses pembangunan produk anyar tekan 100%.

6. Ing wektu sing padha, kita duwe pabrik casting lan pabrik pangolahan mesin, nyedhiyakake produk rampung siji-mandeg saka cetakan, casting lan pangolahan.

Packing lan pengiriman

Rincian packing:

1. Kemasan asli: 1PC / potongan, 30 potongan / kothak (jumlah gumantung saka produk);Packing plastik + kotak laminasi ekspor

2. Kemasan khusus: bisa disesuaikan, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Transportasi:

1. Kemasan ekspor standar, kemasan sing kuwat kanggo njamin pengiriman sing dawa lan ekspres internasional.

Kita duwe staf profesional kanggo nyiapake barang, ngemas lan ngemas kanggo mesthekake pangiriman tepat wektu lan pengepakan sing kuwat.

3. Pelanggan bisa milih agensi kapal dhewe utawa agensi kapal kerjasama jangka panjang.

Rincian pangiriman

1. Titik pigura: Yen ana persediaan, umume 15-20 dina sawise nampa pembayaran bisa dikirim.

2. Kustomisasi pigura: conto bakal dikirim ing 30-65 dina sawise nampa gambar resmi.(Gumantung saka produk tartamtu)

Layanan kita

1. Nampa manufaktur OEM

2. Ngirim barang menyang pelanggan kanthi cepet lan akurat.

3. Tim teknis profesional lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kanggo mesthekake yen bagean paling apik kanggo tangan sampeyan.

4. Pengadaan siji-mandeg bagean wesi, bagean aluminium cast lan omah reducer kanggo mbantu nyuda biaya tuku bagean.

5, kanggo nyedhiyani produk kualitas, kualitas layanan, rega competitive lan pangiriman pas wektune.Produk kita adol kanthi apik ing omah lan ing luar negeri.Perusahaan kita ngupayakake dadi salah sawijining pemasok penting ing China.

FAQ

1. Q: Apa aku bisa nambah logo ing produk?

Ya, welcome logo khusus, produksi OEM.

2. Q: Apa sampeyan bisa nggunakake gambar kita kanggo ngembangake bagean?

Ya, mangga nyedhiyakake gambar kanthi syarat teknis kanggo nglindhungi hak properti intelektual.

3. Q: Apa aku kudu mbayar biaya cetakan maneh nalika aku pesen?

A: Iku ora digunakake ing gesang jamur.Sawise urip jamur kadaluwarsa, bisa dirembug miturut panjaluk.

4. Q: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T 50% simpenan, 50% sadurunge pangiriman.Kita bakal ngirim gambar barang sing wis dikempalken sadurunge dikirim

5. P: Kepiye carane nggawe bisnis kita dadi hubungan apik jangka panjang?

Wangsulan: 1. We njaga kualitas apik lan prices competitive kanggo mesthekake yen kita pelanggan entuk manfaat;

2. We ngormati saben customer lan nganggep minangka kanca kita.Kita tulus nindakake bisnis karo dheweke lan nggawe kanca ora preduli saka ngendi asale.

Prinsip kita yaiku "integritas pisanan, kualitas pisanan".We are manteb ing ati kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan kualitas lan produk becik.Kita ngarep-arep banget kanggo nggawe kerjasama bisnis win-win karo sampeyan ing mangsa ngarep!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita