head_bg3

produk

B12 sirah silinder bahan aluminium cast

katrangan singkat:

Asal: China

Jeneng produk: sirah silinder aluminium cast

Model: B12

Model aplikasi: mini van

Jumlah pesenan minimal: negosiasi

Price: rembugan

Rincian kemasan: packing individu + kotak laminasi;155cm * 165cm 8 bêsik / kothak

Wektu pangiriman: 35 ~ 60 dina kerja

Pembayaran: t/T, L/C

Kapasitas pasokan: 500000 potongan / taun


Detail Produk

Tag produk

materi produk

Kepala silinder aluminium tuang, bahan ZL101A

Parameter teknis produk

Bahan produk: paduan aluminium ZL101A

Bobot produk: 7.5KG

Ukuran produk: 351.7*280.3

Bahan produk: ZL101A

pamindahan produk: 1.5L

Katrangan

Kepala silinder mesin aluminium cast sing diprodhuksi dening Zhengheng Power diwenehake menyang Liuzhou Wuling, merek mobil Cina sing misuwur, lan akeh sing dimuat ing minivan.

Kita minangka produsen sirah silinder aluminium cast saka China.Kita wis nglumpukake luwih saka 1 yuta sirah silinder aluminium, produk kualitas dhuwur grosir, lan bebarengan berkembang lan Pabrik miturut gambar sirah silinder aluminium.Kita duwe dhukungan tim teknis profesional lan layanan sawise-sales sing sampurna.Looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan!

Proses produksi

detail

Desain Proses -> Cetakan -> Die Casting -> Deburring -> Inspeksi Kasar -> Pengolahan -> Kemasan Produk Rampung

Kauntungan kompetitif

1. Zhengheng Power fokus ing produksi sirah silinder aluminium cast, wis pengalaman industri sugih lan database silinder kuwat.

2. Nduwe staf sales profesional ing macem-macem basa, lan kerja sama karo akeh perusahaan sing kondhang ing saindenging jagad.

3. Fokus ing kustomisasi OEM, sampeyan bisa entuk kualitas apik lan rega sing paling kompetitif saka kita.

4. Lulus sertifikasi sistem internasional IATF 16949, produksi standar.

5. Pembangunan terkoordinasi, saka casting kanggo mesin kanggo nyedhiyani support technical kuwat, customer tingkat sukses pembangunan produk anyar tekan 100%.

6. Ing wektu sing padha, kita duwe pabrik casting lan pabrik pangolahan mesin, nyedhiyakake produk rampung siji-mandeg saka cetakan, casting lan pangolahan.

7. Duwe saka 1500, 2000, 2500, 3000, 3500, 4000, 5000, 6000 ton mesin die casting, bisa gawé macem-macem bagean aluminium.

Packing lan pengiriman

Rincian packing:

1. Kemasan asli: 1PC / potongan, 10 potongan / kothak (jumlah gumantung saka produk);Packing plastik + kotak laminasi ekspor

2. Kemasan khusus: bisa disesuaikan, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Transportasi:

1. Kemasan ekspor standar, kemasan sing kuwat kanggo njamin pengiriman sing dawa lan ekspres internasional.

2. We duwe Staff profesional kanggo nyiapake barang, Pack lan Pack kanggo mesthekake pangiriman tepat wektu lan packing kuwat.

3. Pelanggan bisa milih agensi kapal dhewe utawa agensi kapal kerjasama jangka panjang.

Rincian pangiriman

1. Titik blok silinder: Yen ana persediaan, umume 15-20 dina sawise nampa pembayaran bisa dikirim.

2.Produk OEM: ngirim conto ing 30-65 dina sawise nampa gambar resmi.(Gumantung saka produk tartamtu)

Layanan kita

1. Nampa manufaktur OEM

2. Ngirim barang menyang pelanggan kanthi cepet lan akurat.

3. Tim teknis profesional lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kanggo mesthekake yen bagean paling apik kanggo tangan sampeyan.

4. Pemblokiran mesin aluminium siji-mandeg pengadaan kanggo mbantu nyuda biaya pengadaan bagean.

FAQ

1. Q: Apa casting aluminium sampeyan bisa gawé?

Jawaban: kita duwe 200 ~ 6000 ton die castings, kita bisa nindakake kabeh jinis bisnis aluminium.

2. Q: Proses apa sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake casting aluminium?

Jawaban: kita duwe tekanan rendah, tekanan dhuwur, garis produksi gravitasi, miturut karakteristik produk lan syarat kanggo ngembangake proses produksi.

3. Q: Apa sampeyan bisa nggunakake gambar kita kanggo ngembangake bagean?

Ya, mangga nyedhiyakake gambar kanthi syarat teknis kanggo nglindhungi hak properti intelektual.

3. Q: Apa aku kudu mbayar biaya cetakan maneh nalika aku pesen?

A: Iku ora digunakake ing gesang jamur.Sawise urip jamur kadaluwarsa, bisa dirembug miturut panjaluk.

4. Q: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T 50% simpenan, 50% sadurunge pangiriman.Kita bakal ngirim gambar barang sing wis dikempalken sadurunge dikirim

5. P: Kepiye carane nggawe bisnis kita dadi hubungan apik jangka panjang?

Wangsulan: 1. We njaga kualitas apik lan prices competitive kanggo mesthekake yen kita pelanggan entuk manfaat;

2. We ngormati saben customer lan nganggep minangka kanca kita.Kita tulus nindakake bisnis karo dheweke lan nggawe kanca ora preduli saka ngendi asale.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita